Enter your keyword

HACCP

Kodu : EGT_A_35

Hedef :

  • Ortak Dil Yaratarak Daha Etkin Bir İletişim Sağlamada Aracılık Etmek
  • Ürün Yaşam Çevrimi Boyunca Üründe Ortaya Çıkabilecek Ürün Güvenliği Risklerinin Belirlenmesi ve Elimine Edilmesinde Katılımcılara Katkı Sağlamak
  • Ürün Üretim Operasyonları Bazında Risk Analizi Yapmak
  • Risk Yönetim Sürecinin Etkinliğinin Arttırılmasını Sağlamak

İçeriği :

HACCP ve Temel Tanımlar

Risk, Risk Değerlendirme Metodları ve Risk Değerlendirme Temel Akışı

Kronoloji

HACCP Prensipleri

Proses ve Tehlike Analizi Prosesi

HACCP Ekibi

Kapsam, Ürün ve Amaçlanan Kullanım Tanımlama

İş Akış Şeması Oluşturma ve Doğrulama

Yaşanmış ve  Potansiyel Tehlikeleri Tanımlama

Sebep ve Önlem Tanımlama

Ön Koşul Programı Tanımlama

Şiddet ve Ortaya Çıkma

Risk Seviyesi ve Önleyici Faaliyet

Kritik Limit Ataması

Karar Ağacı

HACCP Planı Formatı

Kontrol Noktaları, Kontrol Prensipleri, Önleme ve Bulma Odaklı Kontroller

Baskın Proses

Düzeltici Faaliyet Tanımlama

HACCP Güncelleme

Katılımcılar :

Üretim, kalite, teknik, satış, planlama, bakım, satınalma  ve tasarım mühendisleri ve sorumluları.

Süre :  2 Gün

English EN Turkish TR