Enter your keyword

BRCGS Food v8 Gıda Güvenliği Yönetim Sistemi

Kodu : EGT_A_033

Hedefi :

  • Kalite, Toplam Kalite, Kalite Güvence, Kalite Yönetimi ve Süreç kavramlarını tanımak,
  • Temel kelime ve kavramları tanıyarak ortak bir dil yaratmak,
  • BRCGS Food v8 Standardı gereklerini tanımak,
  • Katılımcıların standart gereklerini yorumlayabilmelerini sağlamak,
  • Standart gereklerini sürekli gelişim ve değişim odaklı yönetim yaklaşımlarıyla ilişkilendirmek,
  • Yönetim Sistemi bünyesinde etkili bir dokümantasyon sistemi oluşturabilmek için gerekli kuralları ve yöntemleri irdelemek,
  • Katılımcıların eğitim konusunda kendilerini geliştirebilmeleri için gerekli yöntem ve araçları sunmaktır.

 

İçeriği :

  • Kalite, Toplam Kalite, Kalite Güvence, Kalite Yönetimi
  • Kalite Geçmişi
  • Standartlar Tarihçesi
  • Süreç Yönetimi
  • Üst yönetim taahhüdü
  • Gıda güvenliği planı – HACCP
  • Gıda güvenliği ve kalite yönetim sistemi
  • Alan standartları
  • Ürün kontrolü
  • Proses kontrolü
  • Personel
  • Yüksek-risk, yüksek-dikkat ve ortam koşullarında yüksek-dikkat üretim risk alanları
  • Ticari ürünler için gereklilikler
  • Denetim protokolü
  • Yönetim ve yönetişim
  • Müşteri özel istekleri

Katılımcılar :

Üretim, kalite, teknik, satış, planlama, bakım, satınalma  ve tasarım mühendisleri ve sorumluları.

Süre : 3 Gün

English EN Turkish TR