Kodu : EGT_A_033
Hedefi :
- Kalite, Toplam Kalite, Kalite Güvence, Kalite Yönetimi ve Süreç kavramlarını tanımak,
- Temel kelime ve kavramları tanıyarak ortak bir dil yaratmak,
- BRCGS Food v8 Standardı gereklerini tanımak,
- Katılımcıların standart gereklerini yorumlayabilmelerini sağlamak,
- Standart gereklerini sürekli gelişim ve değişim odaklı yönetim yaklaşımlarıyla ilişkilendirmek,
- Yönetim Sistemi bünyesinde etkili bir dokümantasyon sistemi oluşturabilmek için gerekli kuralları ve yöntemleri irdelemek,
- Katılımcıların eğitim konusunda kendilerini geliştirebilmeleri için gerekli yöntem ve araçları sunmaktır.
İçeriği :
- Kalite, Toplam Kalite, Kalite Güvence, Kalite Yönetimi
- Kalite Geçmişi
- Standartlar Tarihçesi
- Süreç Yönetimi
- Üst yönetim taahhüdü
- Gıda güvenliği planı – HACCP
- Gıda güvenliği ve kalite yönetim sistemi
- Alan standartları
- Ürün kontrolü
- Proses kontrolü
- Personel
- Yüksek-risk, yüksek-dikkat ve ortam koşullarında yüksek-dikkat üretim risk alanları
- Ticari ürünler için gereklilikler
- Denetim protokolü
- Yönetim ve yönetişim
- Müşteri özel istekleri
Katılımcılar :
Üretim, kalite, teknik, satış, planlama, bakım, satınalma ve tasarım mühendisleri ve sorumluları.
Süre : 3 Gün